Over mij

Een jaar of tien geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met mindfulness. Destijds om de spanning rond het examen voor mijn dochter te verlichten. We hebben toen samen de MBSR cursus thuis doorlopen en dat was een fijne ervaring. Het leverde handvatten op om de stress te verminderen.

Sindsdien dook mindfulness telkens op als ik spanning ervoer. op een gegeven moment kreeg ik de gelegenheid de cursus nog eens in een groep te doen en dat versterkte de eerdere ervaring. Dat leidde er toe dat ik opleidingen tot mindfulness trainer ben gaan volgen. Eerst bij NHBO, en om meer te weten te komen over MBCT daarna bij Centrum voor Mindfulness in den Haag. Ik ervaar dat mijn kennis van systemisch werk, reiki, Tai Chi en coaching diepgang in de cursus brengen. Bovendien vind ik het leuk om in de cursus aandacht te schenken aan hedendaagse beoefenaars van mindfulness als Eckhart Tolle en Tara Brach

In het dagelijks leven heb ik altijd wiskunde gegeven op middelbare scholen en op de Hogeschool Rotterdam. Altijd met veel plezier gedaan, maar de laatste 15 jaar is mijn belangstelling en expertise verschoven naar het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei.

Het aanbieden van een mindfulness cursus ervaar ik als een mooie combinatie met het systemische werk van wetendveld.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com