Over mij

Een jaar of tien geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met mindfulness. Destijds om de spanning rond het examen voor mijn dochter te verlichten. We hebben toen samen de MBSR cursus thuis doorlopen en dat was een fijne ervaring. Het leverde handvatten op om de stress te verminderen.

Sindsdien dook mindfulness telkens op als ik spanning ervoer. op een gegeven moment kreeg ik de gelegenheid de cursus nog eens in een groep te doen en dat versterkte de eerdere ervaring. Dat leidde er toe dat ik opleidingen tot mindfulness trainer ben gaan volgen. Eerst bij NHBO, en om meer te weten te komen over MBCT daarna bij Centrum voor Mindfulness in den Haag. Ik ervaar dat mijn kennis van systemisch werk, reiki, Tai Chi en coaching diepgang in de cursus brengen. Bovendien vind ik het leuk om in de cursus aandacht te schenken aan hedendaagse beoefenaars van mindfulness als Eckhart Tolle en Tara Brach

mindfulness MBSR schiedam rotterdam vlaardingen

In het dagelijks leven ben ik docent aan de Hogeschool Rotterdam waar ik studenten begeleid in hun traject tot leraar voortgezet onderwijs. Ik vind het geweldig om al mijn kennis en ervaring in te zetten om goede docenten af te leveren. Bovendien kan ik door mijn achtergrond studenten helpen om de hobbels die nu eenmaal onvermijdelijk bij studeren horen te overwinnen.

Het aanbieden van een mindfulness cursus ervaar ik als een mooie combinatie met het systemische werk van wetendveld.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com